In vara a refuzat sa rezolve subiectul la istorie si a luat nota 1, iar in toamna a obtinut 10

Publicat pe Actualizat pe

Adina Bulihar, eleva la Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu” din Vaslui, a obtinut in prima sesiune a Bacalaureatului nota 9,7 la limba si literatura romana, nota 9,3 la geografie, iar la istorie nota 1 (la proba de competente digitale a primit calificativul „avansat”, iar la proba orala de limba romana, pe cel de „experimentat”). Si acum urmeaza partea surprinzatoare a povestii! Eleva nu a copiat la Bacalaureat. Cand a primit subiectul la istorie, Adina s-a aratat nemultumita de acesta si a refuzat sa scrie macar o fraza pe foaia de examen, pe care a predat-o asa cum a primit-o. Oare revolta?! Nici macar.

Adina a declarat ca nu a avut un sentiment de mahnire, ci ca pur si simplu s-a blocat si nu si-a mai putut aduce nimic aminte din materia invatata. Spunea ca nici macar numele nu si-l mai amintea! Si parca preveztind intrebarile unora dintre noi, aceasta a spus ca putea obtine un cinci, dar a pus pe primul plan viitorul ei si admiterea la Facultatea de Istorie.

Nu s-a descurajat (chiar daca a pierdut prima etapa de admitere la facultate) si cred ca a asteptat cu sufletul la gura luna august!

In sesiunea din toamna a obtinut nota 10 la istorie! Media generala fiind 9,66. Iar acum o asteapta facultatea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s