Dezbaterile din Senat pe tema BAC-ului profesional. Senator: „Abramburica este expresia retinerii modului in care s-a desfasurat reforma in invatamant”

Publicat pe Actualizat pe

In timpul dezbaterilor din data de 11 septembrie 2012, din Senatul Romaniei, privind introducerea Bacalaureatului profesional, au existat schimburi de replici ironice, insa pe alocuri, extrem de realiste.

Senatorul Radu F. Alexandru a tinut sa precizeze ca in fiecare an Bacalaureatul ne pune in fata unei realitati dureroase si care nu poate fi cosmetizata in niciun fel: rezultatele acestui examen.

Radu F. Alexandru i-a atras atentia Ecaterinei Andronescu, aflata in sala de plen, ca sunt persoane care au fost si sunt mai severe cand vine vorba de activitatea acesteia in fruntea Ministerului Educatiei.

Senatorul Radu F. Alexandru: „Abramburica este expresia retinerii pe care parinti, comentatori, observatori ai modului in care s-a desfasurat reforma in invatamant au apreciat.”

Replica ministrului Educatiei nu a intarziat.

Ecaterina Andronescu: „Este un personaj simpatic, dintr-un film (…) Pentru dumneavoastra nu este onorant ca ati facut aceasta apreciere in plenul Senatului”.

Anunțuri

Un gând despre „Dezbaterile din Senat pe tema BAC-ului profesional. Senator: „Abramburica este expresia retinerii modului in care s-a desfasurat reforma in invatamant”

    diablero a spus:
    12 Septembrie 2012 la 15:22

    Poate, dar Caterinca este din alt film…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s