SENZATIONAL SI IN DIRECT! Privatizarea Oltchim sau „dai in mine, dai in fabrici si uzine”

Publicat pe

Astazi am fost martorii punctului culminant al unei guvernari iresponzabile si grabite: Dan Diaconescu, actionar majoritar la Oltchim.

Privatizarea ultimului mamut al industriei romanesti transformata in show de televiziune, ba chiar in direct, cu un moderator ce parca si-a satisfacut stagiul de practica la OTV: Remus Vulpescu, seful Privatizarii.

Dan Diaconescu a reparat onoarea romanilor, jegmaniti timp de 20 de ani prin privatizari indoielnice sau chiar frauduloase. Diaconescu a redat Oltchim poporului roman! Vorba aceea, doar unu e salvatorul natiunii.

Dictonul „dai in mine, dai in fabrici si uzine!” a capatat o alta dimensiune, televizata, propagandistica si adaptata la timpurile noi, ale democratiei.

Poporul a plecat cu Oltchim-ul, Dan Diaconescu cu gloria, iar Guvernul Ponta cu un examen luat: examenul mediocritatii si incompetentei, ridicate la nivel de arta.

Ma bucur ca am trait aceste momente sublime, de un farmec total aparte si pline de patriotism. Cine se gandea, acum 2 ani, ca DDD va reusi! Va reusi in toate.

Senzational! Guvernul a privatizat Oltchim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s