Declaratie a presedintelui Camerei Deputatilor: Avem foarte multe de spus despre porcăriile din educatie, din ultimii ani

Publicat pe

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, spune că actuala guvernare are „foarte multe de spus despre porcăriile din ultimii trei ani şi jumătate din sistemul de învăţământ” şi că, dacă ar fi membru PDL, i-ar fi ruşine la gândul că fosta guvernare a închis şcoli, a generat şomaj şi a tăiat salariile profesorilor.

Presedintele Camerei Deputaţilor a afirmat luni, la Sinaia, întrebat cum comentează intenţia opozitiei de a depune moţiune pe tema educaţiei, că Guvernul aşteaptă această moţiune.

„Aşteptăm moţiunea. Avem foarte multe de spus despre porcăriile din ultimii trei ani şi jumătate din sistemul de învăţământ”, a spus Valeriu Zgonea.

În contextul în care zilele acestea la Sinaia s-a lansat o campanie UNICEF denumită „Hai la şcoală”, care are ca scop reducerea absenteismului şcolar, preşedintele Camerei Deputaţilor, prezent la eveniment, a spus că, dacă ar fi membru al partidului de opozitie, i-ar fi ruşine cu ceea ce a făcut fosta guvernare în ultimii trei ani şi jumătate în sistemul de învăţământ.

„Ca UNICEF să vină să-ţi facă un proiect după trei ani şi jumătate de condus România, un proiect «Hai la şcoală», mie mi-ar fi ruşine”, a precizat Zgonea.

Zgonea a mai precizat că un astfel de proiect este „un semnal prost” pentru România întrucât acest lucru „înseamnă că politicile publice în acest domeniu din ultimii ani nu au avut efect decât în raportări statistice”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s