Universitatea BIOTERRA, fabrica de diplome pentru primari, sefi din politie, ministrii si directori din ministere

Publicat pe

Anchetă fara precedent la Universitatea Bioterra. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, cea care a pornit in mandatele trecute o cruciada impotriva „fabricilor de diplome”, a anuntat controale drastice la universitate. 

Instituţiei de învăţământ  i-au trecut pragul poliţişti şi procurori, în căutarea dovezilor unor acte de corupţie. Până acum, procurorii vâlceni, cei care au initiat  acţiunea, spun că au dovezi care arată că prodecanii a două facultăţi, cea de Drept şi cea de Control şi Expertiză a Produselor Alimentare, acordau, contra cost, diplome de licenţe unor persoane care nu treceau pragul sălilor de studii.

Si cum nu se putea ca acest subiect sa patrunda profund in spatiul public fara ca absolventii „celebri” ai Universitatii BIOTERRA sa fie scosi la lumina,  aflam despre importanti politicieni si sefi din politie ce au urmat cursurile „fabricii de diplome”.

Zvetlana Enache, directorul Directiei Contabilizare Plati Fonduri Europene din Ministerul Agriculturii a obtinut, in 2007, un masterat in Securitate comunitara si terorism la BIOTERRA.

Florin Pandele, primarul orasului Voluntari si Robert Negoita, proaspatul edil al sectorului 3 sunt alti absolventi , cu nume sonore, ai universitatii.

Si sa nu uitam ca seful de lucrari al universitatii, profesorul Adrian Dulugeac a fost retinut de procurori, iar „taxele” pentru o lucrare de licenta la BIOTERRA ajungeau si pana la 3.000 de euro.

Fostul ministru interimar al Muncii, Nicolae Ivăşchescu, este de asemenea unul dintre absolventii institutiei de invataman superior, ce face acum subiectul unor anchete ale procurorilor, dar si a Ministerului Educatiei.

Tot un masterat in securitate comunitara si terorim a obtinut, in 2009, si seful Politiei Olt, comisarul sef Ion Voicu. Acesta, la varsta de 49 de ani, a decis sa urmeze la BIOTERRA studii postuniversitare, dupa ce a trecut si pe la Universitatea „Spiru Haret”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s