Copilăria in braţele terorismului: La 5 ani sunt învăţaţi sa ucidă. Copii supuşi la antrenamente extrem de dure într-o tabără teroristă din Pakistan. VIDEO

Publicat pe Actualizat pe

Intr-o inregistrare video realizata recent la granita Pakistanului cu Afganistanul, pe terenul unei tabere de antrenament a reţelei teroriste Al-Qaida, apar copii în vârstă de doar cinci ani care sunt învatati să utilizeze pistoale si mitraliere AK-47.

Terorismul, un fenomen macabru, devine mai grotesc atunci cand sunt implicati si exploatati copii, fiind învătati să venereze moartea, pe care mai tarziu o vor transforma in domeniu de activitate.

Majoritatea dintre ei sunt fii membrilor organizatiei Al-Qaida, morți în timpul atentatelor teroriste. Cei mai mulți dintre copii vor avea același sfarșit ca și părinții lor.

Copii sunt indoctrinati cu importanta razboiului sfant impotriva Occidentului, dar si cu ura fata de toti cei care nu urmeaza calea jihadului.

Daily Mail a dezvaluit in luna august a acestui an, faptul ca reteaua Al-Qaida rapeste copii cu varste intre 7 si 10 ani din Somalia si ii antreneaza pentru a deveni teroristi sinucigasi.

Copiii răpiţi din Somalia sunt aduşi şi ţinuţi în lanţuri, legaţi de paturile lor, în “şcolile de terorism”, unde li se spală creierul şi li se predă o versiune “extremă” a Islamului. Sunt învăţaţi şi despre atacurile sinucigaşe şi li se spune că cei care comit asemenea atacuri ajung în Paradis, dacă pier în “misiuni-martir”, dezvăluia ziarul britanic.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s