VIDEO EXCLUSIVITATE. A uitat de cele sfinte: Un calugar DANSEAZA pe manele si FUMEAZA, in Postul Pastelui

Publicat pe Actualizat pe

calugar dansScenele au fost surprinse la inceputul acestei luni, mai preciz pe data de 1 mai, pe o strada din Bucuresti, in cartierul Pantelimon, in jurul orei 17:00. Cu mai putin de o saptamana inainte de Sarbatoarea Invierii lui Iisus Hristos, un calugar, ademenit si incitat de un grup de tineri, s-a dat in stamba pe o strada din capitala, imbracat in straie bisericesti si cu o tigara aprinsa in gura.

Daca la inceput monahul s-a aratat reticient, dupa ce tinerii l-au asigurat ca nu va afla nimeni de filmare: „nu zicem nimic, parinte”, fata bisericeasca a inceput sa isi arate maiestria in ale dansului, fara nici un fel de jena.  In timp ce isi exersa, sub ochii trecatorilor,  miscarile pe care cu siguranta nu le-a invatat la manastire, calugarul fuma nestingherit, semn ca acesta era un obicei cotidian. Barbatii care au filmat scena il instigau pe batranul monah sa ii adreseze injurii staretului manastirii: „Zii ceva la staret” si de asemenea se rugau de acesta sa isi aseze pe cap potcapul, pe care il tinea in buzunarul de la sutana.

La sfarsit, calugarul i-a parasit pe tineri indreptandu-se spre o statie de autobuz din apropiere. Conform martorilor la aceste scene care ne-au si trimis materialul video, calugarul ar face parte din obstea monahala a unei manastiri de langa Bucuresti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s