Esentialul interviului lui Ponta de la TVR. Interviul a rostogolit scandalul Sorin Rosca Stanescu. Moise Guran catre premier: „Data viitoare cand veniti la TVR va asteptam cu masuri de stimulare a economiei, macar cu un plan”

Publicat pe Actualizat pe

interviu ponta moise guranDupa interviul de la TVR a premierului Victor Ponta, in care acesta a mentionat apasat ca „USL trece prin cea mai mare criza de la formare”, toate televiziunile de stiri s-au ingalbenit, titrand: „S-a umplut paharul in Uniune”. Si de aici a inceput toata nebunia mediatica: se rupe sau nu se rupe USL-ul, pleaca sau nu Sorin Rosca Stanescu (SRS) din PNL, il ataca SRS pe Ponta cu acordul lui Antonescu etc. .

Si au trecut toate:  SRS nu a fost exclus din Partidul National Liberal, premierul s-a mai calmat, Crin a explicat public cum e cu USL-ul- „o alianta politica de durata, in interes national”.

De guvernare nu prea s-a vorbit. Interviul de la televiziunea publica, dincolo de marturisirile primului-ministru legate de momentele sale de nervozitate, a fost incarcat de… Sorin Rosca Stanescu si pe alocuri de cresterea salariilor bugetarilor si majorarea pensiilor. Insa esentialul nu a fost senatorul liberal SRS si actiunile sale publice de defaimare a premierului ci interventia succinta, de final, a lui Moise Guran, unul dintre cei mai reputati jurnalisti pe probleme economice din Romania.

Moise Guran: Va asteptam cu niste masuri de stimulare a economiei sau macar cu un plan data viitoare cand veniti la TVR. Veniti foarte rar la TVR!

Victor Ponta: Vin mai des!

Redau mai jos transcrisul fragmentului de la finalul interviului.

Mihai Rădulescu: Vă aşteptăm să discutăm la TVR… Până una-alta, la TVR, în câteva secunde începe a doua semifinală Eurovision 2013 în Suedia, unde intră şi România în concurs.
Victor Ponta: Eu, din patriotism, mi-am exprimat public …
Mihai Rădulescu: Vă place? Nu vă place melodia asta a lui Cezar Ouatu?
Victor Ponta: Nu trebuie să-mi placă mie, dar sunt român şi dacă un român participă la competiţie îl susţin din toată inima.
Mihai Rădulescu: Ce şanse credeţi că are?
Victor Ponta: Aici, este chiar un domeniu în care nu mă pricep.
Mihai Rădulescu: L-am auzit şi pe domnul premier, pe domnul Victor Ponta, spunând că are domenii în care nu se pricepe!
Victor Ponta: La altele, dacă vreţi!
Mihai Rădulescu: Care mai sunt? Le lăsăm pentru o ediţie viitoare.
Victor Ponta: Să facem o ediţie pe tema asta.
Mihai Rădulescu: Bun.
Moise Guran: Vă aşteptăm cu nişte măsuri de stimulare a economiei sau măcar cu un plan data viitoare când veniţi la TVR. Veniţi foarte rar la TVR!
Victor Ponta: Vin mai des!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s