VIDEO. Raspunsul TVR la drapelul gigant al Antenei 3: un tricolor pe un bob de orez. „Dragostea de tara nu se masoara in cantitatea de panza. Intr-o natiune, cheagul e increderea, nu kilometrul patrat de steag”

Publicat pe Actualizat pe

drapel Antena 3Antena 3 a intrat, pe data de 27 mai, in Cartea Recordurilor, cu cel mai mare steag din lume, intr-un eveniment organizat pe Aerodromul Clinceni. Tricolorul care cantareste 5 tone are o suprafata de aproximativ 80.000 de metri patrati, fiind expus cu ajutorul a 200 de voluntari.

„Pe 27 mai, Antena 3 face cadou romanilor cel mai mare steag din lume si un loc in Cartea Recordurilor”, asa a sunat unul dintre anunturile postului de televiziune.

Antena 3 a dedicat toata ziua steagului record. La Aerodromul Clinceni a fost amenajat un studio la inaltime, pe o platforma ridicta de o macara la 30 de metri inaltime.

 17.00-18.35. Ceremonia oficiala de inregistrare a recordului a avut loc in acest interval orar, in prezenta premierului Victor Ponta. In fiecare minut, la ceremonie s-au uitat 485.000 de romani (2,5 rating), dintre care 339.000 din orase (3,2 rating). Antena 3 a fost pe locul trei pe interval, dupa posturile generaliste Pro TV si Antena 1.

drapel TVRLa numai o zi dupa „cel mai mare steag din lume” a aparut „cel mai mic steag din lume”, mic cat un bob de orez. Televiziunea Romana a dat astfel un raspuns , extrem de elegant si profesionist, campaniei derulate de Antena 3.

Filmul „STEGOZAURII” dureaza 2 minute si 15 secunde, purtand semnatura jurnalistului Cornel Mihalache.

Transcriere „STEGOZAURII”:

“Ei, stegozaurii, sunt gata să te sufoce sub tone de steag. Degeaba le explici că patriotismul se măsoară în virtuți, că identitățile colective se câștigă prin respectarea unor valori morale, că într-o comunitate, într-o națiune, cheagul e încrederea, nu kilometrul pătrat de steag.”

“Stegozaurii o țin pe-a lor: cât mai multe steaguri, peste tot, împotriva tuturor. Pentru stegozauri, niciun steag nu e prea mare.”

“Dacă ți-a dispărut ceva: un ou, un bou, o instituție, caută-le sub steagul întis cât șapte hectare, de către stegozauri.”

“Într-un kilogram de orez sunt aproximativ 33.333 de boabe de orez. Un kilogram de orez costă 6,79 lei. Un bob de orez costă, deci, 0,0002 lei și are o greutate de 0,03 grame. S-a muncit timp de trei minute și 25 de secunde.”

„Un steag pe un bob de orez se vede pe un televizor la fel de mare ca un steag de cinci tone și șapte hectare.”

‘Pentru noi, dragostea de drapel e invers proporțională cu mărimea lui. Dragostea de țară nu se măsoară în cantitatea de pânză.”

3 gânduri despre „VIDEO. Raspunsul TVR la drapelul gigant al Antenei 3: un tricolor pe un bob de orez. „Dragostea de tara nu se masoara in cantitatea de panza. Intr-o natiune, cheagul e increderea, nu kilometrul patrat de steag”

  Lepadatu a spus:
  5 iunie 2013 la 14:23

  penibil !! cred ca si valoarea teveristilor e de cautat cu microscopul ! micime tipic romaneasca ! BLEAH !!!

  ionut a spus:
  26 iulie 2013 la 23:58

  tvr-televiziunea ungurilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s