Cu ce se mai ocupa sindicatul minerilor de la RM? Transmisii live cu Victor Ponta si putina propaganda

Publicat pe Actualizat pe

Propaganda 4 anunt sindicatSindicatul „Viitorul Mineritului”, unealta de propaganda a Rosia Montana Gold Corporation, a atins apogeul reprezentarii intereselor comunitatii miniere de la Rosia Montana: premierul Victor Ponta a reusit sa ii convinga pe cei  33 de ortaci din subteran, reprezentati de sindicat si angajati ai RMGC, sa iasa la suprafata.

Subteranele online-ului par sa nu fie nici ele straine de Sindicatul condus de Cristian Alexandru Albu – un miner care, fara nici o indoiala, traieste de pe o zi pe alta.

Inainte de sosirea premierului Victor Ponta la Rosia Montana, Sindicatul si-a luat in serios rolul de PR al sefului Executivului si a trimis mai multor jurnalisti urmatorul mesaj, insotit de un link: „Va retrimitem link-ul unde puteti urmari imagini live de la intrarea in mina Catalina Monulesti, din Rosia Montana, UNDE ESTE ASTEPTAT SA SOSEASCA PREMIERUL VICTOR PONTA”.

Propaganda 2 web sindicatDaca ne-am lamurit ca transmisiunile live sunt un punct forte al celor care „apara drepturile si interesele minerilor care se confrunta cu saracia si somajul”, putem merge mai departe.

Pe site-ul sindicatulmineritului.ro, ce pare ca incearca sa concureze reputatele site-uri de stiri din Romania, ne intampina urmatorul mesaj, in regim de breaking news: „DUPA 110 ORE PETRECUTE IN SUBTERAN, COLEGII NOSTRII AU IESIT LA SUPRAFATA IMPREUNA CU PREMIERUL VICTOR PONTA”.

Daca nu ne multumim cu atat, site-ul Sindicatului „depune” toate eforturile pentru a nu trebui sa aflam mai multe „navigand” pe Mediafax sau Propaganda 3 youtube sindicatAgerpres. Un articol ce incepe cu mentiunea „Articolul va fi actualizat pe masura ce apar noi informatii”, ne informeaza asupra tuturor etapelor vizitei premierului Victor Ponta.

Doua UPDATE-URI ne aduc la cunostinta faptul ca la ora 19.00 primul-ministru a sosit la Rosia Montana si a intrat in subteran pentru a-i convinge pe minerii protestatari sa iasa la suprafata si respectiv faptul ca la ora 20.00, Victor Ponta a reusit sa ii convinga pe cei 33 de mineri sa renunte la protest.

Si demersul jurnalistic al celor de la Sindicatul „Viitorul Mineritului” nu se opreste aici. Urmatorul fragment din respectivul articol poate fi mentionat in regim de No Comment: „Obositi si cu ochii in lacrimi, minerii si-au revazut cu bucurie familiile. Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe mineri ca ii va aduce pe membrii comisiei parlamentare la Rosia Montana pentru a discuta cu localnicii despre posibilitatea REPORNIRII MINERITULUI IN MUNTII APUSENI”.

Ca orice sindicat respectabil, „Viitorul Mineritului” detine si un cont pe Youtube. Dupa ora 19.00 pe acest cont au fost incarcate doua materiale video:

1. Premierul Victor Ponta intra in mina la Rosia Montana

2. Premierul Victor Ponta la iesirea din mina Catalina la Rosia Montana

Si nu vreau sa mai mentionez si pagina de Facebook a sindicatului, apreciata de peste 10.000 de utilizatori ai site-ului de socializare.

Transmisii live, stiri actualizate minut de minut, materiale video de cea mai buna calitate. E clar, Sindicatul „Viitorul Mineritului” poate concura cu orice site de stiri din Romania, fara probleme.

La sfarsit pun doua intrebari retorice: Sindicat sau pura propaganda? Prim-ministru sau PR pentru RMGC?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s